Nike Damp Pro Lave Avtakbar Fotball Cleats Kongeblå / Svart / Hvit

B005OKDW24
Nike Damp Pro Lave Avtakbar Fotball Cleats Kongeblå / Svart / Hvit
  • sko
  • syntetisk og lær
  • varig
  • damp utforming
Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Søk

Handlevognen

Frakt: Ikke valgt
Totalt inkl. frakt og MVA: kr 0
Meny

Rådsdirektiv 91/676/EØF av 12. desember 1991 om beskyttelse av vann mot forurensning forårsaket av nitrater fra landbruket

Omtale av pågående sak i EU-domstolen publisert i Stortingets EU/EØS-nytt 11.5.2017

BAKGRUNN (fra Kommisjonens faktaark, engelsk utgave)

BAKGRUNN

The European Union has introduced a series of measures designed to reduce and prevent water pollution caused or induced by nitrates from agricultural sources. These measures include the requirement to identify polluted zones and zones which contribute to pollution, as well as to establish codes of good practice and action programmes.

This Directive (known as the "Nitrates Directive") is designed to protect the Community's waters against nitrates from agricultural sources, which are the main cause of water pollution from diffuse sources.

Member States must identify, on their territory:

* surface waters and groundwater affected or liable to be affected by pollution, in accordance with the procedure and criteria set out in the Directive (in particular when nitrate concentrations in groundwater or surface waters exceed 50 mg/l); * vulnerable zones which contribute to pollution.

Member States must establish codes of good agricultural practice to be implemented by farmers on a voluntary basis, as defined in Annex II to the Directive.

Member States must establish and implement action programmes for vulnerable zones.

* to limit the application of any nitrogenous fertilisers to the soil; * to set limits for the spreading of livestock manure.

The Directive authorises Member States to take additional measures or to reinforce their action programmes in order to achieve the objectives of the Directive.

Member States must monitor water quality, applying standardised reference methods to measure the nitrogen-compound content.

Provisions for adapting the Annexes to scientific and technical progress are also included.

Member States must report regularly to the Commission on the implementation of the Directive.

Background Water pollution by nitrates has been made worse by the introduction of intensive farming methods, with increased use of chemical fertilisers and higher concentrations of animals in smaller areas.

Nitrate pollution is causing problems in all Member States. The sources of nitrate pollution are diffuse (multiple discharges which are difficult to locate), and the main polluters - farms - are sensitive to anything which affects their economic viability.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre leseropplevelse. Stacy Adams Menns Denzel Oxford Svart Hvit

23.04.2018 kl. 20:39

Ingen kommentarer

Er det ikke rart hvordan du kan høre en låt du ikke har hatt i tankene på flere år, men så spilles den av og du dras rett tilbake til gamle minner? Jeg har brukt noen dager på å "fordøye" at Avicii har gått bort, det gikk veldig inn på meg uten at jeg helt klarte å forstå hvorfor. Så klart, det er alltid forferdelig når noen dør, men jeg har ikke vært skikkelig fan av han.. I dag satt jeg meg ned for å høre på et par av låtene hans, og da forsto jeg det. Musikken hans har jo formet tenårene mine i stor grad, enten jeg ønsket det eller ei. Når jeg tenker på Avicii og låtene hans tenker jeg på håp. Drømmer. Magi. Forelskelse. Følelsen av å danse bort problemene sine, gråte i armene på en trøstende venninne mitt på dansegulvet, drikke alt for sterk sprit i skjul fra foreldrene mine og sminke meg samtidig som jeg sitter i sengen, full av forhåpninger. Det er Avicii for meg, og så mange andre. Håp.

Jeg tenkte å dele et minne jeg har som omhandler nettopp Avicii, som er veldig spesielt for meg. Det er nok ikke bare meg som har slike fantastiske minner knyttet opp mot låtene hans. Hvil i fred..❤️

Lyden av den høye bassen dundret rundt meg der jeg satt gjemt blant hundrevis av jakker, i den stappfulle garderoben. Fulle medelever sjanglet forbi meg, noen hånd i hånd, andre kysset opp mot en vegg, og jeg satt gjemt bak mellom jakkene med hodet bøyd. Så ned på mine egne hender, prøvde å føle min egen puls og hjerterytmen som gikk alt for fort. Det hadde kommet igjen, et angstanfall, som jeg på den tiden ikke ante hva var. Jeg turte ikke møte blikket til noen, jeg så ned, bassen dundret bak meg og jeg prøvde å telle rytmen inni hodet mitt. Slik satt jeg, jeg vet ikke hvor lenge, og håpet at alle bare skulle forsvinne. At jeg skulle forsvinne.Jeg kjeftet på meg selv inni hodet for at jeg ikke bare kunne være som alle andre, kjeftet til jeg fikk mot, og begynte å gå mot inngangen til festlokalet.

Jeg var 17 år, og skolen jeg gikk på da hadde for vane å leie større lokaler for å feire hva enn som var å feire på det tidspunktet, akkurat nå var det Halloween. Jeg gruet meg til å gå inn dit, blant alle folkene. Som om det ikke var ille nok på skolen.Å ikke vite om jeg hadde et bord å sitte på, gå prøvende forbi alle som så stygt på meg der jeg gikk i mitt "sexy nurse" kostyme. I døråpningen ble jeg stående, vurderende ovenfor situasjonen, samtidig som den ene høylytte ungdommen etter den andre brøytet seg forbi - noen litt ekstra hardt. Jeg tok noen prøvende steg inn i det mørklagte lokalet hvor musikken var på fullt ut av de store høytalerannleggene, da låten Levels kom på. Ut over hele lokalet strømmet den, og elevene satt i et gledeshyl. Alle elsket den låten. Akkurat da så jeg min beste venninne, Anne-Sofie, komme styrtende mot meg. Jeg hadde mistet henne på et punkt i løpet av kvelden, fordi det var sånn det var da. Alle var høyt og lavt, hun var kanskje mer høyt og lavt enn andre.Hylende kom hun løpende, glad for at låten var på, slang hun seg rundt halsen min og sang OOOOOOH SOMETHIMES I GET A GOOD FEELING, YEAAAH - på helt feil sted i låten, så klart, for hun var full hun også. Men jeg sang med, og vi gikk inn i det mørke lokalet sammen, og det var ikke så farlig likevel. Hun dro meg ned på et bord, og vi var samlet.

footer

Blondo Kvinners Leiko Sandal Tan
Kvinners Sexy Print Openback Strappy Peep Toe Plattform Høy Hæl Sandal Innpakket Pumpe Hvit
Shopakira En Stjerne Er Født Glitter Hæl Plattform Sandaler Svart

Hovedkontoret Tollbugata 22Postboks 456, Sentrum 0104 OsloTelefon: (+47) 994 02409 (normal takst)

Ansvarlig redaktør:
Eli Gunhild By
Webredaktør:
Tone Stidahl