Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Laceup Oxford Sko Aprikos

B00P0FVY46
Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Lace-up Oxford Sko Aprikos
  • sko
  • lær
  • gummisåle
  • pU lær
  • Menneskeskapt materialer
  • hælhøyde: 1.2
  • sko bredde: medium
Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Lace-up Oxford Sko Aprikos Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Lace-up Oxford Sko Aprikos Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Lace-up Oxford Sko Aprikos Latasa Kvinner Mote Lav Hæl Chunky Hæl Lace-up Oxford Sko Aprikos

Vekst og utvikling er viktig på mange områder, men enda viktigere er pengesirkulasjonen. I en frisk organisme strømmer blodet jevnt gjennom alle kroppsdeler og organer. Hvis det begynner å hope seg opp et sted, er det et tegn på alvorlig sykdom. Når pengene hoper seg opp hos noen få enkeltpersoner og ikke strømmer jevnt ut til alle trengende mennesker, er det et tegn på samfunnssykdom. Dagens politikk klarer bare i liten grad å tilveiebringe den nødvendige medisinen. Kampen mot skatteparadiser er et viktig tiltak, men likevel kan ikke en broderlig fordeling overlates til politikerne alene.

Grupper og enkeltmennesker i sivilsamfunnet kan bidra gjennom en bevisst pengebruk. I sin daglige handel kan de bidra til at penger går dit de trengs mest og ikke straks havner i de store ‘pengebingene’. Dessverre er det ofte slik at hvis en kjøper de billigste varene, tjener de rikeste mest, og dette er en stor utfordring å endre. Gavepenger er et annet middel til en sunnere pengesirkulasjon. Til tross for at mange klager over dårlig råd er det en sterk økning i antall folkefinansieringsplattformer (crowdfunding). Årlig gis det globalt milliardbeløp i gavepenger på denne måten. Jeg tror mange ønsker et mer mangfoldig kulturliv, og mange har også flere penger enn de lyster å bruke på seg selv. Den voksende miljøbevisstheten gjør også at mange begrenser forbruket, og har en først penger på konto, er det også morsomt å glede andre.

Det er viktig å gi, men gavene vil få en forsterket effekt hvis vi gir penger til mennesker som kan inspirere til en dypere forståelse og en mer levende opplevelse av det å være menneske og medmenneske. Det vil gjøre oss bedre i stand til ikke å bli bedøvet av forbrukskarusellen og vil øke vår bevissthet om hva som kan gi oss en bedre verden. Slik vil vi kunne få til en kontinuerlig styrking av den delen av pengesirkulasjonen som går utenom varehandelen, men samtidig vil det også kunne gi impulser til en mer rettferdig varehandel. En varehandel hvor de som lager våre produkter har en like god levestandard som oss selv.

Vi nærmer oss julen, en høytid med mye glede, men den kan også oppleves som belastende med sine mange krav. I den grad vi kan finne julefred kan det være en fin tid til å reflektere over hvor mye av oss selv og våre midler vi kan gi til ulike initiativ i det kommende året.

Share to Tumblr Share to Facebook Share to Twitter Share to Skriv ut Share to Mer...

Les også

Tilsynet inkluderer kontroll av at fyringsanlegget (ildsted, sentralvarmekjel eller varmluftsaggregat) er intakt og virker som forutsatt, slik at det ikke forårsaker brann eller annen skade. Veiledning om røykvarslere, slokkeutstyr (husbrannslange og brannslokkingsapparat) og rømningsveier. Informasjon om riktig fyring og gode fyringsvaner. Eier av anlegget får skriftlig tilbakemelding ved avvik. Eier eller representant for eier må være tilstede i boligen under tilsynet.

Det er den enkelte kommune som treffer vedtak om gebyrfastsettelse for feiing og tilsyn. Gebyrfastsettelsen for feietjenesten er basert på prinsippet om at gebyret skal dekke kostnadene for den kommunale ytelsen.

Feieavgiften betales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum fjerde hvert år. Tilsynsgebyr for gassanleggbetales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum hvert fjerde år. Avgiftene fastsettes av kommunestyret.

Pipeløp: Kr 220,- per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Pipeløp: Kr 192,00 per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Vi inviterer til Åpen dag på Bekkestua brannstasjon 5.mai. kl. 10-14. Velkommen!

Besøksadresse: Fredtunveien 5, 1386 ASKER

Besøksadresse:

Postadresse: Postboks 353, 1372 Asker

Postadresse:

Telefon: +47 66 76 42 00

Telefon:

E-post: [email protected]

E-post:

Forsidebilder er tatt av Einar Aslaksen/Pudder Agency

Siste innlegg

Stikkord

almanakk asteroide bilder dvergplanet formidling Geminidene gratis Sunfei ®2016 Sommer Mann Flipflops Slippers Strand Sandaler Sommer Innendørs Og Utendørs Tøfler Sko Brun
Himmelkalenderen Jorda Jupiter kalender komet Kvadrantidene Leonidene Fergalicious Kvinners Vortex Kile Sandal Oceano
Balamasa Damene Plattform Spunnet Gull Bowknot Frostet Boots Red
meteorsvermer måneformørkelse Interestprint Kvinners Trail Joggesko Jogging Lette Sportsgangatletisk Joggesko Mor Elefant Og Barn Elefant Multi 1
Caparros Kvinners Inspirere Grå Ombre Glitter
Santimon Mens Women Antiskli Mules Pers Pustende Stoff Lette Joggesko Lukket Tå Loafers Beige
Pluto påske Saturn skole solformørkelse solobservatoriet solsystemet supernova teknikk Franco Sarto Womens Valera Slipon Dagdriver Black2
Venus Venuspassasje Ugg Kvinners Wmns Luft Max Pluss Mørk Stukk / Årgang Grønnseil Mørk Stucco / Årgang Grønnseil

Bloggkategorier

© Jan-Erik Ovaldsen / Himmelkalenderen