Lacoste Herre Marcel Ava Joggesko Khaki G0lkCfQ1

B00C83QT84
Lacoste Herre Marcel Ava Joggesko Khaki
  • sko
  • semsket skinn
  • gummisåle
  • semsket skinn
  • snøre på nedleggelse
  • Lacoste logo på siden
  • OrthoLite innleggssåler for ekstra komfort
Lacoste Herre Marcel Ava Joggesko Khaki Lacoste Herre Marcel Ava Joggesko Khaki

Vekst og utvikling er viktig på mange områder, men enda viktigere er pengesirkulasjonen. I en frisk organisme strømmer blodet jevnt gjennom alle kroppsdeler og organer. Hvis det begynner å hope seg opp et sted, er det et tegn på alvorlig sykdom. Når pengene hoper seg opp hos noen få enkeltpersoner og ikke strømmer jevnt ut til alle trengende mennesker, er det et tegn på samfunnssykdom. Dagens politikk klarer bare i liten grad å tilveiebringe den nødvendige medisinen. Kampen mot skatteparadiser er et viktig tiltak, men likevel kan ikke en broderlig fordeling overlates til politikerne alene.

Grupper og enkeltmennesker i sivilsamfunnet kan bidra gjennom en bevisst pengebruk. I sin daglige handel kan de bidra til at penger går dit de trengs mest og ikke straks havner i de store ‘pengebingene’. Dessverre er det ofte slik at hvis en kjøper de billigste varene, tjener de rikeste mest, og dette er en stor utfordring å endre. Gavepenger er et annet middel til en sunnere pengesirkulasjon. Til tross for at mange klager over dårlig råd er det en sterk økning i antall folkefinansieringsplattformer (crowdfunding). Årlig gis det globalt milliardbeløp i gavepenger på denne måten. Jeg tror mange ønsker et mer mangfoldig kulturliv, og mange har også flere penger enn de lyster å bruke på seg selv. Den voksende miljøbevisstheten gjør også at mange begrenser forbruket, og har en først penger på konto, er det også morsomt å glede andre.

Det er viktig å gi, men gavene vil få en forsterket effekt hvis vi gir penger til mennesker som kan inspirere til en dypere forståelse og en mer levende opplevelse av det å være menneske og medmenneske. Det vil gjøre oss bedre i stand til ikke å bli bedøvet av forbrukskarusellen og vil øke vår bevissthet om hva som kan gi oss en bedre verden. Slik vil vi kunne få til en kontinuerlig styrking av den delen av pengesirkulasjonen som går utenom varehandelen, men samtidig vil det også kunne gi impulser til en mer rettferdig varehandel. En varehandel hvor de som lager våre produkter har en like god levestandard som oss selv.

Vi nærmer oss julen, en høytid med mye glede, men den kan også oppleves som belastende med sine mange krav. I den grad vi kan finne julefred kan det være en fin tid til å reflektere over hvor mye av oss selv og våre midler vi kan gi til ulike initiativ i det kommende året.

Share to Tumblr Share to Facebook Share to Twitter Share to Skriv ut Share to Mer...

Les også

Tilsynet inkluderer kontroll av at fyringsanlegget (ildsted, sentralvarmekjel eller varmluftsaggregat) er intakt og virker som forutsatt, slik at det ikke forårsaker brann eller annen skade. Veiledning om røykvarslere, slokkeutstyr (husbrannslange og brannslokkingsapparat) og rømningsveier. Informasjon om riktig fyring og gode fyringsvaner. Eier av anlegget får skriftlig tilbakemelding ved avvik. Eier eller representant for eier må være tilstede i boligen under tilsynet.

Det er den enkelte kommune som treffer vedtak om gebyrfastsettelse for feiing og tilsyn. Gebyrfastsettelsen for feietjenesten er basert på prinsippet om at gebyret skal dekke kostnadene for den kommunale ytelsen.

Feieavgiften betales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum fjerde hvert år. Tilsynsgebyr for gassanleggbetales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum hvert fjerde år. Avgiftene fastsettes av kommunestyret.

Pipeløp: Kr 220,- per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Pipeløp: Kr 192,00 per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Vi inviterer til Åpen dag på Bekkestua brannstasjon 5.mai. kl. 10-14. Velkommen!

Besøksadresse: Fredtunveien 5, 1386 ASKER

Besøksadresse:

Postadresse: Postboks 353, 1372 Asker

Postadresse:

Telefon: +47 66 76 42 00

Telefon:

E-post: [email protected]

E-post:

Forsidebilder er tatt av Einar Aslaksen/Pudder Agency

Siste innlegg

Stikkord

Balamasa Kvinners Pullon Åpentå Stoff Sandaler Blå
Varebiler Bedford Marshmallow / Tannkjøtt Sko wOV1g
Enmayer Kvinners Syntetisk Høy Hæl Sexy Rund Tå Pumper Svart
dvergplanet formidling Geminidene gratis Lb Evans Menns Klondyke Lukkede Tilbake Tøffel Svart
Himmelkalenderen Florsheim Mens Welles Oxford Svart 13 B
Jupiter Pleaser Kvinners Del1017tf / Cfs / C Boot Clrfuchsia / Clr
komet Kvadrantidene Leonidene Cunzhai Kvinners Broderi Runde Lukket Tå Veve Oxfords Tøfler Sandaler Stil 2rød bSCck4Zz
Merkurpassasje Finn Trøst Gomera Kvinner Flats Sko Sandaler Innsjø pfE1FPsM
måneformørkelse Månen okkultasjon Skysole Menns Imitert Skinn Ett Band Glir Robuste Sandaler se Flere Farger Og Størrelser Svart
Sanearde Kvinner Ta På Gode Sko Vevd Elastisk Mary Jane Flate Lette Mote Joggesko Sort eWDVbbd1
påske Saturn skole solformørkelse solobservatoriet solsystemet Ny Brieten Kvinners Cutout Åpen Tå Tilbake Glidelås Komfort Tykk Såle Kile Sandaler Lys Blå
teknikk teleskop Venus Venuspassasje wallpaper

Bloggkategorier

© Jan-Erik Ovaldsen / Himmelkalenderen