Finn Komfort Samara Sandal Gjørme Sanchos

B001470TIG
Finn Komfort Samara Sandal Gjørme Sanchos
  • sko
  • lær
  • importert
  • gummisåle
  • hælen måler omtrent 1,5
  • plattform måler ca 0,75
  • læret

Vekst og utvikling er viktig på mange områder, men enda viktigere er pengesirkulasjonen. I en frisk organisme strømmer blodet jevnt gjennom alle kroppsdeler og organer. Hvis det begynner å hope seg opp et sted, er det et tegn på alvorlig sykdom. Når pengene hoper seg opp hos noen få enkeltpersoner og ikke strømmer jevnt ut til alle trengende mennesker, er det et tegn på samfunnssykdom. Dagens politikk klarer bare i liten grad å tilveiebringe den nødvendige medisinen. Kampen mot skatteparadiser er et viktig tiltak, men likevel kan ikke en broderlig fordeling overlates til politikerne alene.

Grupper og enkeltmennesker i sivilsamfunnet kan bidra gjennom en bevisst pengebruk. I sin daglige handel kan de bidra til at penger går dit de trengs mest og ikke straks havner i de store ‘pengebingene’. Dessverre er det ofte slik at hvis en kjøper de billigste varene, tjener de rikeste mest, og dette er en stor utfordring å endre. Gavepenger er et annet middel til en sunnere pengesirkulasjon. Til tross for at mange klager over dårlig råd er det en sterk økning i antall folkefinansieringsplattformer (crowdfunding). Årlig gis det globalt milliardbeløp i gavepenger på denne måten. Jeg tror mange ønsker et mer mangfoldig kulturliv, og mange har også flere penger enn de lyster å bruke på seg selv. Den voksende miljøbevisstheten gjør også at mange begrenser forbruket, og har en først penger på konto, er det også morsomt å glede andre.

Det er viktig å gi, men gavene vil få en forsterket effekt hvis vi gir penger til mennesker som kan inspirere til en dypere forståelse og en mer levende opplevelse av det å være menneske og medmenneske. Det vil gjøre oss bedre i stand til ikke å bli bedøvet av forbrukskarusellen og vil øke vår bevissthet om hva som kan gi oss en bedre verden. Slik vil vi kunne få til en kontinuerlig styrking av den delen av pengesirkulasjonen som går utenom varehandelen, men samtidig vil det også kunne gi impulser til en mer rettferdig varehandel. En varehandel hvor de som lager våre produkter har en like god levestandard som oss selv.

Vi nærmer oss julen, en høytid med mye glede, men den kan også oppleves som belastende med sine mange krav. I den grad vi kan finne julefred kan det være en fin tid til å reflektere over hvor mye av oss selv og våre midler vi kan gi til ulike initiativ i det kommende året.

Share to Tumblr Share to Facebook Share to Twitter Share to Skriv ut Share to Mer...

Les også

Tilsynet inkluderer kontroll av at fyringsanlegget (ildsted, sentralvarmekjel eller varmluftsaggregat) er intakt og virker som forutsatt, slik at det ikke forårsaker brann eller annen skade. Veiledning om røykvarslere, slokkeutstyr (husbrannslange og brannslokkingsapparat) og rømningsveier. Informasjon om riktig fyring og gode fyringsvaner. Eier av anlegget får skriftlig tilbakemelding ved avvik. Eier eller representant for eier må være tilstede i boligen under tilsynet.

Det er den enkelte kommune som treffer vedtak om gebyrfastsettelse for feiing og tilsyn. Gebyrfastsettelsen for feietjenesten er basert på prinsippet om at gebyret skal dekke kostnadene for den kommunale ytelsen.

Feieavgiften betales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum fjerde hvert år. Tilsynsgebyr for gassanleggbetales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum hvert fjerde år. Avgiftene fastsettes av kommunestyret.

Pipeløp: Kr 220,- per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Pipeløp: Kr 192,00 per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Vi inviterer til Åpen dag på Bekkestua brannstasjon 5.mai. kl. 10-14. Velkommen!

Besøksadresse: Fredtunveien 5, 1386 ASKER

Besøksadresse:

Postadresse: Postboks 353, 1372 Asker

Postadresse:

Telefon: +47 66 76 42 00

Telefon:

E-post: Fanwer Mary Jane Lerret Phoenix Embroideried Kvinner Myk Såle Kinesiske Sko Casual Leiligheter Røde

E-post:

Forsidebilder er tatt av Einar Aslaksen/Pudder Agency

Siste innlegg

Stikkord

Hot Salg Aimtoppy Womens Våren Og Sommeren Metallspenne Blonder Mesh Pustende Støvler Høy Hæl Sandaler oss 75 Hvit Svart
Merumote Kvinners Y218 Patent Kiler Pumper Klassiske Spisse Tå Høye Hæler Størrelse 55 Til 15 Rosepatent
bilder dvergplanet Kenneth Cole Reaksjons Womens Vin Seier Boot Sort
Geminidene gratis gravitasjonslinsing Alltid Knytte Kvinners Legend24 Støvler Tan
Jorda Jupiter kalender komet Kvadrantidene Leonidene Merkur Merkurpassasje Menn Unisex Palladium Blanc Oxfords Uformell Bomull Canvas Sko 72885231
måneformørkelse Dyeables Kvinners Abbey Pumpe
okkultasjon Reebok Mens Trykke Elite Ultraknit Løpesko Legering / Aster Støv / Gbl Grå / Bly / Wld Orng / Pwtr
Pluto Donald J Pliner Kvinners Nate2 Svart Used Semsket
Saturn skole solformørkelse Diadora N92 Wnt Joggesko Mørk Blå / Vanndybde
Idifu Kvinners Sexy Buer Høye Stiletthæler Plattform Elastisk Lav Toppen Slip På Pumper Klubb Sko Røde
Fransk Forbindelse Kvinners Melodi Sandal Sort / Gull / Tan
teknikk teleskop Venus Giovani Donne Kvinners Lær Trendy Slouchy Kneet Høyt Flat Høst Vinter Støvel Sennep
wallpaper

Bloggkategorier

© Jan-Erik Ovaldsen / Himmelkalenderen