Enmayer Kvinners Nubuck Skinn Rund Tå Zip Blokk Hæler Plattform Rhinestones Kjede Ankel Boots Red

B074RGNMRM
Enmayer Kvinners Nubuck Skinn Rund Tå Zip Blokk Hæler Plattform Rhinestones Kjede Ankel Boots Red
  • sko
  • nubuck lær
  • gummisåle
  • hælhøyde: 9cm
  • støvler med jevn hæl
Enmayer Kvinners Nubuck Skinn Rund Tå Zip Blokk Hæler Plattform Rhinestones Kjede Ankel Boots Red Enmayer Kvinners Nubuck Skinn Rund Tå Zip Blokk Hæler Plattform Rhinestones Kjede Ankel Boots Red Enmayer Kvinners Nubuck Skinn Rund Tå Zip Blokk Hæler Plattform Rhinestones Kjede Ankel Boots Red

Vekst og utvikling er viktig på mange områder, men enda viktigere er pengesirkulasjonen. I en frisk organisme strømmer blodet jevnt gjennom alle kroppsdeler og organer. Hvis det begynner å hope seg opp et sted, er det et tegn på alvorlig sykdom. Når pengene hoper seg opp hos noen få enkeltpersoner og ikke strømmer jevnt ut til alle trengende mennesker, er det et tegn på samfunnssykdom. Dagens politikk klarer bare i liten grad å tilveiebringe den nødvendige medisinen. Kampen mot skatteparadiser er et viktig tiltak, men likevel kan ikke en broderlig fordeling overlates til politikerne alene.

Grupper og enkeltmennesker i sivilsamfunnet kan bidra gjennom en bevisst pengebruk. I sin daglige handel kan de bidra til at penger går dit de trengs mest og ikke straks havner i de store ‘pengebingene’. Dessverre er det ofte slik at hvis en kjøper de billigste varene, tjener de rikeste mest, og dette er en stor utfordring å endre. Gavepenger er et annet middel til en sunnere pengesirkulasjon. Til tross for at mange klager over dårlig råd er det en sterk økning i antall folkefinansieringsplattformer (crowdfunding). Årlig gis det globalt milliardbeløp i gavepenger på denne måten. Jeg tror mange ønsker et mer mangfoldig kulturliv, og mange har også flere penger enn de lyster å bruke på seg selv. Den voksende miljøbevisstheten gjør også at mange begrenser forbruket, og har en først penger på konto, er det også morsomt å glede andre.

Det er viktig å gi, men gavene vil få en forsterket effekt hvis vi gir penger til mennesker som kan inspirere til en dypere forståelse og en mer levende opplevelse av det å være menneske og medmenneske. Det vil gjøre oss bedre i stand til ikke å bli bedøvet av forbrukskarusellen og vil øke vår bevissthet om hva som kan gi oss en bedre verden. Slik vil vi kunne få til en kontinuerlig styrking av den delen av pengesirkulasjonen som går utenom varehandelen, men samtidig vil det også kunne gi impulser til en mer rettferdig varehandel. En varehandel hvor de som lager våre produkter har en like god levestandard som oss selv.

Vi nærmer oss julen, en høytid med mye glede, men den kan også oppleves som belastende med sine mange krav. I den grad vi kan finne julefred kan det være en fin tid til å reflektere over hvor mye av oss selv og våre midler vi kan gi til ulike initiativ i det kommende året.

Share to Tumblr Share to Facebook Share to Twitter Share to Skriv ut Share to Mer...

Les også

Tilsynet inkluderer kontroll av at fyringsanlegget (ildsted, sentralvarmekjel eller varmluftsaggregat) er intakt og virker som forutsatt, slik at det ikke forårsaker brann eller annen skade. Veiledning om røykvarslere, slokkeutstyr (husbrannslange og brannslokkingsapparat) og rømningsveier. Informasjon om riktig fyring og gode fyringsvaner. Eier av anlegget får skriftlig tilbakemelding ved avvik. Eier eller representant for eier må være tilstede i boligen under tilsynet.

Det er den enkelte kommune som treffer vedtak om gebyrfastsettelse for feiing og tilsyn. Gebyrfastsettelsen for feietjenesten er basert på prinsippet om at gebyret skal dekke kostnadene for den kommunale ytelsen.

Feieavgiften betales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum fjerde hvert år. Tilsynsgebyr for gassanleggbetales i årlige terminer og dekker feiing og tilsyn minimum hvert fjerde år. Avgiftene fastsettes av kommunestyret.

Pipeløp: Kr 220,- per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Pipeløp: Kr 192,00 per løp, eks mva (2018) Tilsyn gassanlegg 152,00,eks mva (2018)

Vi inviterer til Åpen dag på Bekkestua brannstasjon 5.mai. kl. 10-14. Velkommen!

Besøksadresse: Fredtunveien 5, 1386 ASKER

Besøksadresse:

Postadresse: Postboks 353, 1372 Asker

Postadresse:

Telefon: +47 66 76 42 00

Telefon:

E-post: [email protected]

E-post:

Forsidebilder er tatt av Einar Aslaksen/Pudder Agency

Siste innlegg

Stikkord

Balamasa Kvinners Uformelle Sklisikre Komfort Kiler Semskede Støvler Abl10101 Brun
asteroide bilder Dansko Kvinners Minka Sandal Svart Hele Korn
formidling Geminidene gratis gravitasjonslinsing Himmelkalenderen Jorda Jupiter kalender Clarks Menns Jarwin Kanten Sneaker Navy Nubuck
Kvadrantidene Leonidene Merkur Merkurpassasje Adidas Changeup Md 2 Barn Baseball Klamp Svart / Universitet Rød / Hvit
måneformørkelse Månen okkultasjon planet Telt Womens 100 Skinn Jazzdans Sko Slip På Svart
Air America Drone Eagle Xt Svart
Saturn skole solformørkelse solobservatoriet Dansko Kvinners Lorna Boot Vin Polert Nappa
Carol Sko Elegante Kvinner Spenne Søt Rhinestone Dusker Kjeder Ankelstropp Plattform Høye Chunky Hæl Sandaler Beige
Asics Gel Lytt 3 Burgunder
teleskop Scarpa Menns Crux Tilnærming Hikingsko Grå / Orange
Venuspassasje wallpaper

Bloggkategorier

© Jan-Erik Ovaldsen / Himmelkalenderen